Scorpions в Арена Армеец

Posted by admin - January 19, 2014 - Архив - No Comments

scorpi

Легендарните Scorpions се завръщат в България! На 16 декември в София зала „Арена Армеец” българската публика ще може да види отново своите любимци Scorpions.

На последното им участие в България рок легендите се собгуваха с българската публика, като планираха своето пенсиониране. Идеята за пенсия обаче явно е изгубила своя чар и рокаджиите се завръщат с пълна сила на българската сцена. В скорошно интервю за списание „Classic Rock Magazine” фронтменът Клаус Майн сподели, че „идеята за пенсиониране постепенно изчезна от съзнанието ни”.

Концертът им в „Арена Армеец” ще е част от световното турне Rock N’Roll Forever Tour, което започва в Беларус  тази седмица. Явно успехът на албума им Sting in the Tail e повлиял на решението за пенсиониране и Scorpions ще стъпят на българска земя поне още веднъж преди Коледа.

Групата работи по издаването на нов албум, включващ както и стари песни, така и такива неиздавани досега. Подготвя се и документален филм за рок гигантите. От 2010 г. до сега групата е изнесла повече от 200 концерта, което свидетелства за тяхната неизчерпаема енергия за рок!

Цените на билетите за концерта на Scorpions на 16 декември в зала „Арена Армеец” са между 65 и 100 лв, в зависимост от локацията в залата. Деца до 7 години ще могат да влизат безплатно, без право на седящо място и с пълнолетен придружител.

Очакваме с нетърпение подробности около турнето и концертите на групата и нямаме търпение да видим Scorpions за един наистина последен път на българска земя… или не?!

 

  • Дата: 16 декември 2013 г.
  • Час: 20:00

 

http://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

Интернет Магазин - БАЙ-БГ