ФОНДАЦИЯТА-“Супергрупата” посреща и специални гости от “ФСБ” и “Щурците” на 10 ноември в зала “Арена Армеец София”!

Posted by admin - October 4, 2014 - Uncategorized - No Comments

На 10 ноември петима страхотни български музиканти и певци – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от ФОНДАЦИЯТА ще свирят за първи път в зала “Арена Армеец”. Емблематичната дата за предстоящото, грандиозно събитие беше обявена лично от Дони по време на супер успешния концерт на групата в НДК, през пролетта. Тогава, “Супергрупата на България”, както мнозина заслужено я наричат развълнува и докосна сърцата на 4000 души обичащи хубавата, стойностна, българска музика.

На 10 ноември ФОНДАЦИЯТА ще зарадва още повече свои фенове в зала “Арена Армеец”, а на сцената освен петимата, ще стъпят още музиканти от групите “ФСБ” и “Щурците”. ФОНДАЦИЯТА обещава, че ще има още изненади, още повече хубава музика и още повече приятни емоции!

Организаторите от АРТИШОК пускат днес в продажба билетите за големия концерт на ФОНДАЦИЯТА – на 10 ноемви в зала “Арена Армеец”. Те ще могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и от Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, вериги магазини Office1Superstore, Booktrading, Книжен център Гринуич, На Тъмно, а в работно време и от офиса на Тикетпортал – ул ”Цар Иван Шишман” №7.

Цената на билет за терена ще е 30 лв, а за седящо място (без значение от сектора в залата) ще струва – 40 лв.

Голямото събитието ще бъде предшествано от сериозно турне на ФОНДАЦИЯТА през есента в САЩ и Канада, където хубавата българска музика ще “срещне” и хиляди наши сънародници зад океана!

Интернет Магазин - БАЙ-БГ