Остават часове до най-грандиозното парти на Armin van Buuren в “Арена Армеец”

Posted by admin - February 6, 2014 - Новини - No Comments
Armin van Buuren at Arena Armeec

Броени часове остават до началото на най-грандиозното шоу на “диджей номер 1 в света” Armin van Buuren в зала “Арена Армеец”. Холандският транс гуру се завръща в България, за да представи най-мащабния си спектакъл, правен някога до сега. Подгответе се добре за шестте часа неспиращо парти, ярки светлини и кристално чист звук с “ARMIN ONLY: INTENSE “!

Armin Only:Intense

София ще стане част от новото турне на Armin van Buuren, който, както всички знаем, крие специални симпатии към българската публика. Но това няма да е какво да е било парти. Шоу-спектакълът ще се проведе на три сцени с близо 20 певци, музиканти, танцьори, които ще представят по подобаващ начин новия албум на диджея. Всъщност никой не може да бъде сигурен в кое точно измерение ще ни отведе властелинът на транса. Знаем само от очевидци, изгубили ума и дума, че става дума за съвсем ново ниво на клубни преживявания.

Ако все още не сте се сдобили с билет за легендарното шоу, можете да го направите от ТУК. Иначе после трябва да гоните Armin и антуража му из Петербург, Минск, Хелзинки, САЩ и Мексико, където продължава мега-турнето “ARMIN ONLY: INTENSE “.

Шоуто започва в 21:00 и ще продължи до 3:00 сутринта.

Междувременно подгрейте настроението с едно от най-готините парчета от албума “Intense”!

Интернет Магазин - БАЙ-БГ