Най-продаваното женско сопрано в света – Sarah Brightman,идва за първи път в България! Певицата със зашеметяващ вокален диапазон с грандиозен спектакъл в “Арена Армеец”

Posted by admin - October 4, 2014 - Uncategorized - No Comments

Най-продаваното женско сопрано в света – SARAH BRIGHTMAN, пристига в София с грандиозен концерт на 12 ноември в “Арена Армеец”. Организатор на концерта са КАРМА ЕВЕНТС със съдействието на Болкан Ентъртеймънт Къмпани, а събитието е част от световното турне на SARAH –Greatest Hits Tour.

SARAH BRIGHTMAN е звезда от международен ранг, адмирирана за своя зашеметяващ вокален диапазон (над три пълни октави), както и за впечатляващите си актьорски и танцови изяви. С над 30 милиона продадени копия в цял свят и 11 албума, изпълнителката на вечните “Time to say goodbye” в дует с италианския тенор Андреа Бочели и “The Phantom of the Opera” с Антонио Бандерас, има несравними постижения и отличия, и е всепризната като един от най-значимите артисти на нашето време. SARAH е и първият и единствен артист, поканен два пъти да изпълни химните на Олимпийските Игри – “Amigos Para Siempre” с José Carreras (Барселона, 1992) и “You and Me” с Liu Huan (Пекин, 2008).

Гостуването й ще бъде част от световното турне SARAH – Greatest Hits Tour, а билетите за концерта в София тръгват в продажба от 19 юни в мрежата на “Ивентим” на цени от 80 до 150 лв..

Пътят й към славата започва с участието й в оригиналните състави на мюзикъла “Фантомът на операта” в Лондон и Ню Йорк. Певицата бе омъжена за композитора Андрю Лойд Уебър през 80-те години и след развода им преследва кариера на върха на класациите, поднасяйки класическа музика пред по-широката публика.

Мнозина, дори и без да са почитатели на операта или мюзикъла като жанр, я познават с композицията Time to say goodbye, изпълнена в дует с италианския тенор Андреа Бочели и The Phantom of the Opera с Антонио Бандерас.

Не пропускайте изключителната възможност да видите SARAH BRIGHTMAN на живо в София! Sarah Brightman

Интернет Магазин - БАЙ-БГ